Speciale wandelingen juli en augustus

Speciale wandelingen in juli en augustus De eerste reeks speciale wandelingen zit er weeral op! De bewoners van ons woonzorgcentrum konden reeds genieten van een wandeling naar het Buurthuis, een uitstap naar het orgelmuseum en een themawandeling waarbij de Rode Duivels centraal stonden. Telkens goed voor een namiddag vol plezier en ontspanning.

Ook in juli en augustus zijn er nog een aantal bijzondere wandelingen gepland.

Op woensdag 2 juli trekken we opnieuw naar het Buurthuis in Veerle Heide, dit keer niet voor een optreden, maar gewoon om iets te drinken. We vertrekken rond 13.30 uur aan het onthaal.

Woensdag 23 juli is het opnieuw tijd voor onze jaarlijkse wandeling richting Averbode. Voor deze fikse wandeling vertrekken we reeds om 13 uur in het woonzorgcentrum. In Averbode genieten we uiteraard van een ijsje in de lekdreef. Dat wordt smullen!

Om juli goed af te sluiten organiseren we op donderdag 31 juli een avondwandeling. Begeleiders worden in de Winde verwacht om 16.45 uur. We vertrekken om 17 uur.

In augustus gaan we naar jaarlijkse traditie nog iets drinken aan de VVV-toren. Ook dan vertrekken we reeds om 13 uur.

Wij hopen opnieuw bij alle wandelingen te kunnen rekenen op tal van vrijwilligers en familieleden. Bent u nog nooit mee geweest, maar heeft u toch zin om het eens uit te proberen… aarzel dan zeker niet om langs te komen!