Activiteiten november

Pannenkoekenbak

Op woensdag 2 november is er een pannenkoekenbak ten voordele van de animatie. Deze zal doorgaan in de cafetaria van 13 uur tot 16 uur.
Iedereen is van harte welkom!

Herfstwandeling

Op woensdag 9 november komt er een eerste themawandeling aan bod. Om 14 uur start onze herfstwandeling. We verzamelen om 13.45 uur aan het onthaal.
Wij hopen te kunnen rekenen op tal van vrijwilligers en familieleden.

Seniorenweek

Tijdens de week van 21 tot 25 november worden de senioren opnieuw in de watten gelegd. Tijdens de seniorenweek komen de vormelingen van Veerle opnieuw wafels bakken. Ook vindt deze week naar jaarlijkse traditie een mosselfeest plaats. Op maandag wordt de week ingezet met een seniorenviering.

Advent

Op maandag 28 november begint de advent. De eerste adventviering vindt plaats om 14.30 uur in de cafetaria. In december volgen er nog een aantal vieringen. Deze data volgen later nog.

Sinterklaas

Het is bijna december, dus verwachten we alweer hoog bezoek. Op woensdag 30 november komt de Sint langs. Hij gaat langs op alle afdelingen van ons woonzorgcentrum en brengt ook een bezoekje aan het centrum voor dagverzorging en de bewoners van de assistentiewoningen. Hopelijk heeft hij ook wat lekkers bij!