Update Corona - nieuwe maatregelen 28-7

Beste bezoeker,

Zoals je ongetwijfeld in de media al hebt vernomen, is er een verhoging vast te stellen van bevestigde besmettingen met COVID-19 in onze maatschappij.

We vinden het dan ook belangrijk u te vragen om extra alert te zijn en indien nodig actie te ondernemen. Verhoogde waakzaamheid is geboden om De Winde maximaal te vrijwaren van (nieuwe)besmettingen.

In de mededeling die u hier kan terugvinden, sommen we de belangrijkste gevraagde acties vanuit de richtlijnen en maatregelen voor u op. 

We benadrukken dat we een nieuwe algemene lockdown willen vermijden, waarvoor we uw volledige medewerking vragen. Met ingang vanaf deze middag (28-07) 12u zijn de maatregelen opgesomd in de mededeling die u hier kan terugvinden van kracht:

    Wij begrijpen dat deze maatregelen heel wat impact heeft op het sociaal leven van onze bewoners en hun naasten. We hopen dan ook dat de resultaten van al deze inspanningen zichtbaar zullen worden binnen 14 dagen zodat we de maatregelen hopelijk weer kunnen versoepelen.

 

 

Met vriendelijke groeten,

 

 

 

Fritz Van Clemen

Directeur

·     Ander bezoek krijgt vanaf volgende week de mogelijkheid om na afspraak de bewoner te bezoeken voor een tuinwandeling, voor een tuingesprek of voor een bezoek in de tuinkamer.

·        Er is één hoofdingang voor bezoekers nl. de ingang langs de Werftstraat. De ingang Diestsebaan is voor personeel. De andere ingangen worden gesloten. U meldt zich aan via de parlofoon.